Category Archives: Tulkkaus

Biztext Business Translations

Lyhyesti: Suomen ja englannin kielen välisiin kielipalveluihin keskittyvä yritys. Vuodesta 1998 toiminnassa ollut Biztext Business Translations on suomen ja englannin välisiin käännöksiin keskittyvä yritys. Biztext Business Translations Sen toimintaan kuuluvat käännökset muunmuassa liikeviestinnän mainosten, esitteiden, tiedotteiden ja muiden dokumenttien osalta sekä tavaroiden ja palveluiden ostoon, myyntin ja vuokraukseen sekä sopimuksiin ja yrityskauppoihin liittyvien dokumenttien käännökset.… Read More »

Barents Business Development Services

Lyhyesti: Suomen ja venäjän kielten välillä tapahtuvaa tulkaus- ja kielenkääntöpalvelua tarjoava yritys. Vuonna 1997 toimintansa Suomessa aloittanut Barents Business Development Services on käännös- ja tulkkauspalveluihin sekä seminaarien ja kokeusten järjestämiseen keskittynyt yritys. Siirry yrityksen sivuille Tulkki- ja käännöspalvelut ovat tarjolla suomen ja venäjän kielten välillä. Myös koulutus- ja luennointipalvelut ovat yrityksen toimintaa. Venäjän ja Suomen… Read More »

Abita

Lyhyesti: Japaninkieleen erikoistunut tulkkaus- ja käännöspalveluja sekä tiedonhakupalveluita tarjova yritys. Abita on käännös- ja tulkkauspalveluja sekä tutkimuksia ja tietohakupalveluita tarjoava yritys. Siirry Abitan sivuille Abitan erikoisuutena on sen erikoistuminen ainoastaan suomen- ja japaninkielisten tekstien käsittelyyn. Yrityksen palveluihin kuuluu kaikkien alojen japanin tulkkaus sekä käännökset. Tulkit ymmärtävät niin arkipäivän kuin yritysmaailmankin kulttuuria, joka on erinomainen apu… Read More »

Aabits

Lyhyesti: Kokemäellä toimiva viron venäjän ja suomen välillä kielipalveluja tarjoava kääntäjä. Kokemäellä toimiva Aabits on kahdenkymmenenvuoden kokemuksella toimiva kielten käännös- ja tulkkauspalveluja tarjoava yritys. Siirry Aabitsin sivuille Yrityksen käännöspalvelujen erityisteemoihin lukeutuvat tekniikkaan, kauppaan, hallintoon ja lakiin liittyvät tekstit. Käännökset ja tulkkaus onnistuu viron, suomen ja venäjän kielten välillä. Palvelut ovat tarjolla koko Suomen alueella ja… Read More »