Category Archives: Kieliopetus

AL-Koulutuskeskus

Lyhyesti: Kielikoulutuspalveluja sekä käännös- jaoikolukupalveluja tarjoava yritys. AL-Koulutuskeskus on liike-elmään ja halinnonaloille suunnattuja valmennuspalveluja sekä käännöspalveluja tarjoava yritys. AL-Koulutuskeskus Koulutuspalvelut on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat työssään sujuvaa kielitaitoa. Yrityksen asiakkaina on niin suomalaisia kuin monikansalliakin yrityksiä sekä valtion virastoja, laitoksia ja yhteisöjä. Käännöspalveluja käyttämällä voit varmistua yrityksesi dokumenttien kielellisestä oikeellisuudesta sekä tyylillisestä pätevyydestä. Ammattitaitoiset kääntäjät… Read More »

Delores Interactive

Lyhyesti: Suurin Suomessa toimiva liikevenäjän opettamisen asiantuntija. Vuonna 1991 perustettu DeLores Interactive Training on liikevenäjän opetattamiseen erikoistunut palvelu. Delores Oy:n sivuille Se on Suomen suurin venäjänkielen opetusta tarjoava yritys ja sen asiakaskannan muodostavat pääasiassa yritysten henkilökunta, joka on jatkuvassa yhteydessä Venäläisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Intensiivinen ja tehokas opetus onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla. Palvelu sopii esimerkiksi… Read More »

Nuevo Mundo

Lyhyesti: Käännöspalveluja ja kieli- ja kulttuuriopetusta toisille yrityksille tarjoava palvelu. Vuonna 1997 Nuevo Mundo on käännöspalveluja ja kielikoulutusta sekä kulttuuri- ja viestintävalmennusta tarjoava yritys. Nuevo Mundon sivuille Nuevo Mundon palveluihin kuuluvat räätälöidyt kielikoulutukset, kulttuuri- ja viestintävalmennus sekä käännöspalvelut ja ne ovat pääasiassa suunnattu toisille yrityksille. Palvelut ovat tarjolla kymmenellä eri kielellä, jotka ovat suomi, ruotsi,… Read More »