Category Archives: Käännöspalvelut

Wasa Translations

Lyhyesti: Auktorisoitu kääntäjä, joka tarjoaa käännöksiä suomen, ruotsin ja englannin välillä. Vaasassa toimiva Wasa Translations tekee kirjallisia käännöksiä ruotsista ja englannista suomeksi sekä suomesta ja ruotsista englanniksi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Wasa Translationsin sivuille Palvelu soveltuu hyvin esimerkiksi toisen maan julkishallinnolle kohdistettavien dokumenttien, kuten oleskelulupiin liittyvien asiakirjojen tai muiden virallisten dokumenttien työ-, virka tai lääkärintodistusten… Read More »

Biztext Business Translations

Lyhyesti: Suomen ja englannin kielen välisiin kielipalveluihin keskittyvä yritys. Vuodesta 1998 toiminnassa ollut Biztext Business Translations on suomen ja englannin välisiin käännöksiin keskittyvä yritys. Biztext Business Translations Sen toimintaan kuuluvat käännökset muunmuassa liikeviestinnän mainosten, esitteiden, tiedotteiden ja muiden dokumenttien osalta sekä tavaroiden ja palveluiden ostoon, myyntin ja vuokraukseen sekä sopimuksiin ja yrityskauppoihin liittyvien dokumenttien käännökset.… Read More »

Barents Business Development Services

Lyhyesti: Suomen ja venäjän kielten välillä tapahtuvaa tulkaus- ja kielenkääntöpalvelua tarjoava yritys. Vuonna 1997 toimintansa Suomessa aloittanut Barents Business Development Services on käännös- ja tulkkauspalveluihin sekä seminaarien ja kokeusten järjestämiseen keskittynyt yritys. Siirry yrityksen sivuille Tulkki- ja käännöspalvelut ovat tarjolla suomen ja venäjän kielten välillä. Myös koulutus- ja luennointipalvelut ovat yrityksen toimintaa. Venäjän ja Suomen… Read More »

Anna Shefl Digital Freelance

Lyhyesti: Monipuolisia palveluita kielen, kommunikaation ja IT-osaamisen saralla tarjoava yritys. Anna Shefl Digital Freelance on monipuolisia kieli- kommunikaatio- ja IT-palveluja laajalle alalle erilaisia tarpeita tarjoava yritys. Siirry palvelun sivuille Kulttuurien välisen viestinnän konsultoiminen, tekstien muokkaus ja kielentarkistaminen, ohjelmistojen suunnittelu sekä äänityöt ja käännökset ovat yrityksen tarjoamia palveluja. Käännöstyöt onnistuvat suomesta englanniksi. Muiden käännösten kohdalla yritys… Read More »

Amidst Translations

Lyhyesti: Helsingissä sijaitseva nopeaa ja luotettavaa käännöspalvelua kohtuullisin hinnoin tarjoava yritys. Amidst Translations on Helsingissä sijaitseva nopeaa ja luotettavaa kielenkääntöpalvelua kohtuullisilla hinnoilla tarjoava yritys. Amidst Translationsin sivuille Yrityksen käännötoimistopalvelut rakentuvat ammattitaitoisen kielenkääntäjän ja yhteistyöverkoston varaan. Palveluihin kuuluvat oikoluku ja käännös palvelut suomesta englanniksi sekä englannista, ranskasta, espanjasta ja ruotsista suomeksi. Erityisaihepiireihin lukeutuvat akateemiset julkaisut, tekniikkaan,… Read More »

Alla Lettera

Lyhyesti: Käännöspalveluita suomen ja englannin välillä erityisesti patenttikäänöksien saralla tarjoava yritys. Alla Lettera Oy on ammattitaitoisia käännöspalveluja tarjoava yritys, jonka erikoisalaa on asiatekstien kääntäminen ja kielentarkistukset. Alla Letteran sivuille Käännökset onnistuvat suomen ja englannin välillä molempiin suuntiin eli suomesta englanniksi ja englannista suomeksi. Erikoistuntemusta Alla Letteralta löytyy joistakin aihepiireistä, joita ovat esim. patenttihakemukset, tekniikka, talous… Read More »

AL-Koulutuskeskus

Lyhyesti: Kielikoulutuspalveluja sekä käännös- jaoikolukupalveluja tarjoava yritys. AL-Koulutuskeskus on liike-elmään ja halinnonaloille suunnattuja valmennuspalveluja sekä käännöspalveluja tarjoava yritys. AL-Koulutuskeskus Koulutuspalvelut on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat työssään sujuvaa kielitaitoa. Yrityksen asiakkaina on niin suomalaisia kuin monikansalliakin yrityksiä sekä valtion virastoja, laitoksia ja yhteisöjä. Käännöspalveluja käyttämällä voit varmistua yrityksesi dokumenttien kielellisestä oikeellisuudesta sekä tyylillisestä pätevyydestä. Ammattitaitoiset kääntäjät… Read More »

Abita

Lyhyesti: Japaninkieleen erikoistunut tulkkaus- ja käännöspalveluja sekä tiedonhakupalveluita tarjova yritys. Abita on käännös- ja tulkkauspalveluja sekä tutkimuksia ja tietohakupalveluita tarjoava yritys. Siirry Abitan sivuille Abitan erikoisuutena on sen erikoistuminen ainoastaan suomen- ja japaninkielisten tekstien käsittelyyn. Yrityksen palveluihin kuuluu kaikkien alojen japanin tulkkaus sekä käännökset. Tulkit ymmärtävät niin arkipäivän kuin yritysmaailmankin kulttuuria, joka on erinomainen apu… Read More »

Advena

Lyhyesti: Käännöspalveluita usealla kielellä sekä oikolukupalveluita tarjoava yritys. Advena Ky on käännöspalveluita, kielikoulutusta sekä kielitukipalveluja Hämeenlinnassa tarjoava yritys. Siirry Advenan sivuille Käännöspalveluissa Advenan vahvuudet syntyvät kieliopin, sematiikan ja lauseopin vankasta tuntemuksesta sekä kielen dynamiikan ja pienten nyanssien ymmärtämisestä. Käännettävien kielien joukkoon kuuluvat muunmuassa käännökset välillä suomi-tanska, suomi-englanti, englanti-tanska, sekä esimerkiksi saksasta, norjasta ja ruotsista suomeen.… Read More »

Adaptea

Lyhyesti: Käännösviestintäpalveluja englannin ja suomen välillä tarjoava yritys. Adaptea on käännösviestintään liittyviä palveluja yrityksille, yhteisöille sekä yksityishenkilöille tarjoava yritys. Siirry Adaptean sivuille Yrityksen palvelut on keskittyneet suomen- ja englanninkielisen viestinnän käännöstöihin. Käännökset toteutetaan ammattimaisesti ja kohdeyleisö sekä haluttu viesti huomioon ottaen. Niin esitteiden, markkinointi- ja mainosmateriaalien, tieteellisten artikkelien, www-sivujen tai vaikkapa kokonaisten kirjojen kääntäminen onnistuu… Read More »